عزم دولت برای حل معضل سوخت در جنوب‌شرق؛
جنوب سیستان‌وبلوچستان نیازمند ۴۰ جایگاه سوخت است/کدینگ کارت‌های سوخت عمده گلایه مردم از اعضای کمیسیون انرژی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۵۳
کد مطلب: 19948
 
اعضای کمیسیون انرژی مجلس و مجموعه وزات نفت در سفری به سیستان‌وبلوچستان ضمن بررسی مشکلات سوخت از نزدیک، به گلایه‌های مردم و رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای گوش و قول حل این مشکلات را دادند.
به گزارش لادیز به نقل از عصر هامون، مدتی است که صف‌های متعدد سوخت در جلوی جایگاه‌های عرضه سوخت خودرو در شهرهای سیستان‌وبلوچستان خود نمایی می‌کند، صف‌های طویلی که علاوه برچهره نازیبایی که به شهرها داده، متاسفانه ساعت‌های زیادی را از مردم تلف می‌کند.
 
در حالی گلایه‌های زیاد مردم طی این مدت صدرنشین اخبار روزانه رسانه‌ها شده بود که حتی نمایندگان مجلس نیز بارها به آن واکنش نشان دادند تا اینکه سرانجام با پیگیری‌های متعدد روز گذشته اعضای کمیسیون انرژی مجلس و مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به سیستان‌وبلوچستان سفر کردند و مقرر شد در مدت سه روز مسائل و مشکلات سوخت را در شهرستان‌های استان مورد بررسی قرار دهند.
 
عبدالعلی‌رحیمی‌مظفری، عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس در جریان این بازدید، بیان کرد: در این سفر ابتدا از اسکله ساحلی کنارک که سوخت صیادان در این منطقه توزیع می‌شود بازدید به‌عمل آمد که این مکان در بحث اقتصادی مردم منطقه بسیار حائزاهمیت است به همین دلیل مشکلات تامین سوخت مردم، کمبود نیرو در اسکله و فاصله بسیار مردم با مناطق دریافت سهمیه و کارت‌های سوخت مورد بررسی قرار گرفت و در کمیسیون انرژی جهت حل این مشکلات مطرح خواهد شد.
 
وی ادامه‌داد: همچنین در ادامه از جایگاه سوخت گوران بازدید، که با وجود بزرگی این جایگاه، در صحبت با کامیون‌دارها متوجه شدیم؛ بعضا تا ۶ الی ۷ ساعت در صف دریافت سوخت منتظر می‌مانند، همچنین اجرای طرح کدینگ کارت‌های سوخت برای مسافران و توریست‌های چابهاری دچار مشکل کرده است، ضمن آنکه کمتر بودن سهمیه تحویلی به کامیون‌ها از استان‌های همجوار، از دیگر گلایه‌های کامیون‌دارها بود.
گفتنی است؛ جایگاه سوخت گوران در شهرستان چابهار روزانه ۳۲ هزار لیتر سهمیه بنزین دارد که ۷ هزار لیتر آن به صورت آزاد عرضه می‌شود، همچنین ۲۵ هزار لیتر آن به صورت کارتی و روزانه ۱۱۶ هزار لیتر نیز گازوئیل توزیع می‌شود.
 
اعضای کمیسیون انرژی مجلس در ادامه از مرکز توزیع گاز مایع چابهار بازدید که عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس از گاز رسانی به چابهار در دو فاز خبر داد و بیان کرد: فاز اول با اعتباری بالغ‌بر ۵۰۰ میلیارد تومان و ۲۵۰ کیلومتر آغاز شده است و فاز دوم نیز با اعتباری بالغ‌بر ۶۰۰ میلیاردتومان در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد که از اردیبهشت ماه‌سال آینده کلید خواهد خورد.
 
جنوب سیستان‌وبلوچستان نیازمند حداقل ۴۰ جایگاه سوخت جدید است

معین‌الدین‌سعیدی نماینده مردم چابهار نیز در این بازدید گفت: شهرستان‌های جنوب سیستان‌وبلوچستان و مناطق ساحلی به ویژه مسیرهای ارتباطی منتهی به بندراقیانوسی چابهار نیازمند ساخت حداقل ۴۰ جایگاه سوخت جدید برای رونق ترانزیت کالا و حل مشکل کاهش صف‌ها است.
 
وی با اشاره به اینکه چابهار یک شهر گردشگری است و سالانه جمعیت بالای مسافر را دارد بیان کرد: این شهر نیازمند ۱۱ ساخت جایگاه سوخت جدید است تا شاهد رفاه و آسایش مردم در تحویل سوخت در کمترین زمان باشیم.
 
سعیدی با اشاره به آمادگی سرمایه گذاران برای راه اندازی جایگاه سوخت و جایگاه CNG در جنوب استان، تصریح کرد: نیاز است تا مسئولان حوزه وزارت نفت در فراخوانی شرایط را اعلام تا شاهد حل مشکلات مردم با ساخت ۴۰ جایگاه جدید سوخت و حداقل ساخت ۱۰ جایگاه گاز CNG برای نخستین بار در کمترین زمان در جنوب استان باشیم.

حال باید دید نتیجه سفر سه روزه اعضای کمیسیون انرژی مجلس و هئیت همراه تا چه اندازه می‌تواند مشکلات سوخت را در استان پهناور سیستان‌وبلوچستان مرتفع کند، آیا صف‌های طویل سوخت در این استان کاهش خواهد یافت؟
 
انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark