پیشینه نفوذ در تاریخ معاصر ایران
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۲۲
کد مطلب: 2215
 
نفوذ سلطه گران و استعمارگران غربی در ایران ریشه در تاریخ معاصر دارد و فرایند پر فرازونشیبی را طی کرده است
نفوذ
نفوذ
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ نفوذ سلطه گران و استعمارگران غربی در ایران ریشه در تاریخ معاصر دارد و فرایند پر فرازونشیبی را طی کرده است،  استعمارگران غربی  در مقطع پایانی دولت صفوی در ایران حضور و نفوذ پیدا کردند، در این دوره نفوذ خود را در ابعاد و عرصه های مختلف  رژیم گسترش دادند، نفوذ در دربار قاجاریه، نفوذ در میان شبه روشنفکران وابسته، رسانه ها، تجار، محافل قدرت و ثروت و نهادهای فر هنگی از جمله مصادیق نفوذ در این دوره بود.
پس از آن نیز تسلط انگلیس و امریکا بر دربار پهلوی ، تشکیل سازمان مخوف ساواک، نفوذ در گروهها و محافل سیاسی سلطنت طلب و ملی گرا و لیبرال، نفوذ در رسانه ها، نفوذ در میان تحصیل کرده های خارج از کشور در دوران پهلوی، نهایت سرسپردگی و وابستگی خود به استکبار جهانی را به نمایش گذاشت.
پس از انقلاب نیز دسیسه دشمنان انقلاب برای نفوذ در کشور به پایان نرسید، رژیم آمریکا با خوی استکباری و منفعت طلبی خود، در مخالفت با مردم ایران بعد از انقلاب اسلامی، ظلم های آشکاری را بر علیه این ملت إعمال کرده است،  امریکایی ها بر اساس اسناد بدست آمده از لانه جاسوسی  همواره با جبهه ملی و نهضت آزادی ارتباط داشتند، در واقع ملی گراها، پایگاه غرب پس از رژیم طاغوت بشمار می رفتند. نفوذ در دولتمردان، نفوذ در جریان ملی گرا، نفوذ در جریان نفاق و التقاط، نفوذ در جریان روشنفکری، فعال بودن لانه جاسوسی امریکا در تهران باعث نفوذ دشمنان درکشور بود.
فتنه سال 88 که پیوند آشکار و همه جانبه تمامی دشمنان انقلاب را به نمایش گذاشت، تصویر روشنی  از تلاش دشمنان برای نفوذ درکشور را به تصویر کشید، به آتش کشیده شدن پرچم امام حسین(ع) در عاشورای 88 توسط فتنه گران در سایه شعار دین و آزادی، نمونه بارزی از نفوذ فرهنگی و سیاسی دشمن بود.
 هجمه و نفوذ فرهنگی و سیاسی دشمن بسیار سخت تر از مسائلی همچون تحریم های اقتصادی و مسائل امنیتی است و امروز دشمن به بهانه برجام، به دنبال رخنه درکشور است، استکبار جهانی با پیمودن مراحل پیچیده و حساس گذشته، اینک به نفوذ در بستر برجام دل بسته است، این مرحله به مراتب پیچیده تر و حساس تر از مراحل پیشین است.
استکبار جهانی و در راس آن دولت مستکبر و ظالم امریکا، در طول 37 سال حیات پر برکت انقلاب اسلامی ایران از تمامی راهبردها، تاکتیک ها، ابزارها و شیوه ها برای براندازی استفاده کرد، راهبرد تقابل گرایی همواره اولویت نخست امریکا علیه جمهوری اسلامی بوده است، دشمنان ناکام اینک روش براندازی را بطور موقت و به عنوان یک تاکتیک مقطعی تغییر داده و راهبرد تعامل گرایی را در پیش گرفته است و در این راهبرد به نفوذ در لایه ها و سطوح مختلف نظام جمهوری اسلامی امید بسته اند.
پس از شکست طرح های آمریکا در منطقه و ناکارآمدی گزینه نظامی در تقابل با جمهوری اسلامی، دشمن تصمیم به تغییر راهکارهای خود برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی گرفت، چراکه دستیابی جمهوری اسلامی به فناوری هایی نوین و پیشرفت های علمی از جمله دانش هسته ای و مقاومت مردم ایران در مقابل تحریم های فلج کننده، از قدرت برتر ملت ایران در مقابل قدرت پوشالی دولت آمریکا حکایت می کرد، بنابراین استکبار جهانی در پی تغییر ماهیت و هویت انقلابی و اسلامی از درون و با استفاده از عناصر و گروههای مرعوب و واداده داخلی و تنزل انقلاب اسلامی  به دولت - کشور بدون آرمان است.
پس از تایید برجام برخی آن را را فتح الفتوح دانستند، برخی به بهانه عقلانیت قصد داشتند تا نیروهای ارزشی را احساسی و  افراطی جلوه دهند و بدین وسیله آنها را منزوی سازند، با حساسیت زدایی از مردم نسبت به آمریکا و دشمنان انقلاب اسلامی و  عادی سازی مذاکره و رابطه با آمریکا، سعی دارند، سرنوشت نظام و معیشت مردم  را به برجام گره بزنند
  البته نفوذ مقوله ای بدیهی و رایج در جهان است و جمهوری اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست، تاکنون طرف های امریکایی از ناحیه قطع رابطه و خشونت و حتی تحریم نتوانسته انقلاب اسلامی را مهار و مدیریت کند. اینک اتاق های فکر و اندیشکده ها و نخبگان غربی در این رابطه به نوعی اجماع نسبی رسیده اند که با برقراری مذاکره و رابطه  می توان اطلاعات لازم را نسبت به جمهوری اسلام بدست آورد و در یک پروسه زمانی آن را ساقط نمود.
رهبر معظم انقلاب درباره مقابله با نفوذ دشمن در کشور می فرمایند:« هوشیار باشیم، اینها در صدد نفوذند، در صدد رخنه کردنند، این رخنه از جاهای مختلفی ممکن است باشد، مواظب باشید، دشمنی را فراموش نکنیم، وقتی که شما از یاد نبردید که یک جبهه ای روبه روی شما است، پشت سنگر نشسته اند، سلاحهایشان را آماده کرده اند، آن وقت به اقتضا عمل می کنید.»
 
Share/Save/Bookmark