درهمایش فرهنگ عفاف و حجاب مطرح شد
حفظ حجاب عامل اصلی تحکیم بنیان خانواده است /حضرت فاطمه (س) بهترین الگوی عفاف برای بانوان است
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۸
کد مطلب: 12298
 
حجت الاسلام والمسلمین احسان محمدی امام جماعت مسجد جامع صاحب الزمان (عج) شهرستان میرجاوه گفت: یکی از عوامل مهم استحکام خانواده، رعایت حجاب است. اگر حجاب در جامعه رعایت شود جوانان به ازدواج تمایل بیشتری پیدا می‌کنند.

 به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ بیست و یکم تیرماه سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است. روزی که دژخیمان رضاخان مردم معترض به کشف حجاب را درمسجد گوهرشاد به خاک و خون کشید به همین مناسبت همایش فرهنگ عفاف و حجاب در زندگی اسلامی با حضور بانوان و خواهران بسیجی شهرستان میرجاوه در محل مسجد جامع صاحب الزمان (عج) شهرستان میرجاوه برگزار شد .

حجت الاسلام والمسلمین احسان محمدی امام جماعت مسجد جامع صاحب الزمان (عج) شهرستان میرجاوه در این مراسم با اشاره به زندگی امیرمومنان حضرت علی (ع) و بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) اظهار کرد: زندگانی کوتاه آنها سراسر عشق و محبت و صفا و وفا و کرامت و عزت و گذشت و دلدادگی بود و هرگز کوچکترین اختلافی با هم نداشتند،دوران زندگی و ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) الگويی است براي كسانی كه مي خواهند در دنيا و آخرت سعادتمند شوند.
وی با بیان این مطلب که حضرت فاطمه زهرا (س) الگوی عفاف و پاکدامنی برای زنان هستند افزود : حضرت زهرا (س) الگويی است به تمام معنی برای عفاف و حجاب و پاكدامنی، چرا كه در هر حالتی پايبند به عفت و حجاب خويش بود، كه نمونه های آن بسيار است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به اهمیت حفظ حجاب در بین بانوان مسلمان و نقش حجاب در استحکام بنیان خانواده خاطر نشان کرد : یکی از عوامل مهم استحکام خانواده، رعایت حجاب است. اگر حجاب در جامعه رعایت شود جوانان به ازدواج تمایل بیشتری پیدا می‌کنند و خانواده‌های تشکیل شده ثبات بیشتری خواهد داشت در حالی‌ که اگر خودنمایی و آرایش و تحریک و بدحجابی در یک جامعه رواج پیدا کرد و روابط جنسی در غیر محیط خانواده میسر شود، هیچگاه جوانان مسئولیت ازدواج را نخواهند پذیرفت، و به ازدواج تن نمی‌دهند؛ چرا که بطور خیلی ارزان و بدون قبول مسئولیت تشکیل خانواده از راههای حرام ارضای غریزه می‌کنند در چنین جامعه ای خانواده‌های تشکیل شده نیز دائما در خطر تزلزل و از هم پاشیدگی قرار دارند زیرا خودنمایی و حضور تحریک آمیز زنان و دختران در صحنه‌های اجتماعی، نظر هر مرد متأهل یا مجردی را به خود جلب می‌کند.
وی با مقایسه مقام و شخصیت زن در جوامع غربی و نقش زن در جامعه اسلامی گفت : تمامی مکاتب و نظریه های غربی در جهت سوء استفاده از موقعیت و جایگاه حساس زن در جامعه به نظریه پردازی پرداخته اند و سعی نموده‌اند با مطرح ساختن طرح ها، کنوانسیون و همایش های به ظاهر مدافع حقوق زن، او را در نظام اقتصاد جهان و سرمایه داری وارد ساخته و در جهت اهداف خود و استثمار آنان بهره ببرند. تفاوتی که میان اسلام و سیستم های غربی وجود دارد این است که اسلام یکنواختی و تساوی حقوق زن و مرد را در نظر گرفته و متناسب با نوع خلقت و آفرینش فطری آنها حقوق متناسبی را بیان کرده است تا به اهداف معنوی، دنیوی و اجتماعی خویش دست یابند .
انتهای پیام /
Share/Save/Bookmark