کلیدی که درهای تولید داخلی را قفل کرد/ استقبال دولت از اقتصاد عاریتی به جای اقتصاد مقاومتی
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۱۹
کد مطلب: 2712
 
اقتصاد مقاومتی مهم ترین و کابردی ترین ابزار در جنگ اقتصادی است و شکل گیری اقتصاد مقاومتی جز از راه فرهنگ و شکل گیری گفتمان تولید و جهاد اقتصادی ممکن نیست.
اقتصاد
اقتصاد
  به گزارش پایگاه خبری لادیز، حدود چهار سال از طرح موضوع اقتصاد مقاومتی می گذرد، رویکردی که با توجه به شرایط خصومت های خارجی علیه ملت ایران و انقلاب اسلای، نه تنها حفظ استقلال اقتصادی کشور بلکه به تبع آن استقلال سیاسی کشور به آن وابسته است، اما آنچه تاکنون انجام شده است حرکتی قابل توجهی در زمینه اقتصاد مقاومتی نبوده است، گویا هنوز دولتمردان اهمیت اقتصاد مقاومتی و نقش آن را در شکوفایی اقتصاد درک نکرده اند.
شهریورماه سال 1359 کشور عراق به پشتیبانی جبهه استکبار به طور رسمی تجاوز به مرزهای ایران اسلامی را آغاز کرد و جنگی 8 ساله را بر مردم ما تحمیل کرد، امام خمینی (ره) بلافاصله بعد از آغاز تجاوز از دولتمردان و ملت خواست که به جبهه های نبرد بشتابند و صف  مقاومت را تشکیل دهند و مردم نیز با حضور حداکثری جلوی تجاوز دشمن را گرفتند.
اما امروز دشمن جنگ جدیدی را برعلیه ملت ایران در پیش گرفته و اعمال تحریم های یک جانبه و محدودیت های مالی و تجاری که همواره یکی از ابزارهای غیرقانونی نظام سلطه برای تحمیل فشار به جمهوری اسلامی ایران در طی 35 سال گذشته بوده است، امروز با شدت بیشتر، تاکتیک جدید دشمن برای به زانو در آوردن ملت سربلند ایران است.
هدف اصلی از دور جدید تحریم ها، ایجاد جو نارضایتی در میان مردم است، در واقع دشمن با هدف گیری قشرهای مختلف، سعی بر ایجاد فشار و در نتیجه فراهم آوردن جو نارضایتی در میان مردم را دارد.
اقتصاد مقاومتی مهم ترین و کابردی ترین ابزار در جنگ اقتصادی است، اقتصاد مقاومتی به قدرت تولید و مصرف هدفمند به تولید ملی اشاره دارد و شکل گیری اقتصاد مقاومتی جز از راه فرهنگ و شکل گیری گفتمان تولید و جهاد اقتصادی ممکن نیست.
البته دولت نیز در تحقق اقتصاد مقاومتی و عمل به دستورات ابلاغ شده مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی نقش مهم و موثری دارد اما افزایش واردات و نگاه به خارج از کشور برای باز شدن گره های اقتصادی جای استفاده از اقتصاد مقاومتی را در کشور گرفته است و اقتصاد کشور در حال پیشروی به سوی اقتصاد عاریتی است  تا اقتصاد مقاومتی!
واردات بی رویه  انواع کالا های خارجی از جمله دستاوردهای اجرای برجام و ادعای برچیدن تحریم هاست که نه تنها مشکلی از اقتصاد کشور حل نکرده است بلکه باعث وابستگی اقتصادی و فلج شدن چرخ تولید داخلی است و سرمایه بیشماری که می تواند چرخ تولید داخلی را بچرخاند به جیب شرکت های خارجی می رود.
واردات بی رویه کالاها به داخل کشور اقتصاد عاریتی را رقم زده است و جلوگیری از واردات بی رویه و بدون حساب کالاهای خارجی نوعی اقتصاد مقاومتی است.
گویا نگاه دولتمردان به جای ظرفیت های بیشمار و استفاده نشده داخلی، به دست تجار، بازرگانان و سرمایه داران خارجی است که چیزی جز سود خویش نمی اندیشند و نتیجه چنین نگاهی جز افزایش وابستگی و کمبود اعتماد به نفس ملی نخواهد بود، حال آنکه اقتصاد مقاومتی باعث استقلال اقتصادی ، رشد پایدار و افزایش اعتماد به نفس ملی است.
 
 
Share/Save/Bookmark