مدیریت آب در خوزستان غلط بوده است/ خواسته های مردم استان دنبال می‌شود
تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۰۳
کد مطلب: 18510
 
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه خواسته‌های مردم خوزستان دنبال می‌شود، مدیریت آب در این استان را غلط توصیف کرد.
 به گزارش سایت لادیز؛به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز جمعه در نشست با سران عشایر استان خوزستان گفت: مردم خوزستان حماسه آفریدند و ۲۳ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردند و ۳۵ هزار جانباز را امروز در این استان داریم؛ آزادگان و مدافعان حرم و افتخارات بسیاری در این استان داریم.
 
وی افزود: مردم عرب، بختیاری لر، ترک قشقایی، دزفولی، بهبهانی همه دل‌بسته به‌نظام و اسلام و اهل‌بیت عصمت و طهارت هستند و در این محور محبت و دلدادگی آنها در همه پویش‌های مختلف با هم متحد شده‌اند؛ این اتحاد زمینه اصلی توسعه‌یافتگی خوزستان است و ایستادگی آنها در مقابل استعمار و ایثار در هشت سال دفاع مقدس نشان از کارنامه درخشان مردم این استان است.
 
رئیس‌جمهور تأکید کرد: حتماً با حساسیت خواسته‌های مردم این استان را دنبال می‌کنیم؛ طرح ارزشمندی در زمانی که مقام معظم رهبری سفر داشتند به خوزستان دستور دادند که بخشی از آن اجرا شده و بخشی اجرا نشده که دلایل مختلفی دارد.
 
رئیسی اضافه کرد: آن بخشی که اجرا شده برای مردم فوایدی داشته و مابقی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری نیز برای استان امر ضروری است که باید اجرا شود؛ بنابراین ادامه اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری که در دستور کار بوده ضرورتی است که باید در خوزستان مورد تأکید و توجه باشد.
 
وی در ادامه به بحران کرونایی در خوزستان اشاره کرد و گفت: موضوع مهمی که استان‌های کشور و خوزستان با آن درگیر هستند؛ کروناست که باید برای ریشه‌کن شدن آن تلاش کرد؛ یک ظرفیت بیمارستانی وجود دارد که باهمت سپاه و دیگر نهادها ظرف چند روز آینده با اقدامات جهادی که انجام می‌شود.
 
رئیس‌جمهور ادامه داد: بیمارستان جدیدی را در استان خواهیم داشت که حداکثر تا هفته آینده بهره‌برداری آن انجام می‌شود تا وضع بیماران بهتر مورد رسیدگی قرار بگیرد و اقدام کادر بهداشت و درمانی هم برای خدمت‌رسانی به مردم استان خوزستان مضاعف شود.
 
استفاده از ظرفیت‌های خوزستان
 
رئیسی با بیان اینکه مسئله کار و تلاش و استفاده از ظرفیت‌های استان هم اهمیت دارد، تأکید کرد: جوانان تحصیل‌کرده و نیروی انسانی توانمندی را در خوزستان داریم که در توسعه استان باید از آنها بهره‌مند شد؛ آنها آماده اشتغال و کار هستند که باید در اولویت باشند و به مدیران استان تأکید می‌کنم که برای به‌کارگیری نیروی انسانی در استان ظرفیت‌های همین استان باید در اولویت قرار بگیرد که جوانان تحصیل‌کرده و مردم آماده‌به‌کار هستند.
 
وی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروی انسانی خوزستان باید اولویت اشتغال‌زایی برای مدیران این استان باشد، افزود: سرمایه‌های مادی این استان جنگل‌های بلوط است که حفظ این جنگل‌ها که از ذخایر کشور باید مورد توجه قرار بگیرد و مردم این منطقه به‌هیچ‌وجه اجازه ندهند که وضعیت اکوسیستم منطقه با خطر مواجه شود و باید کاملاً حفظ شوند و برای نسل‌ها و عصرها بماند.
 
رئیس‌جمهور عنوان کرد: در مورد بازارچه‌های مرزی به این امر اعتقاد دارم که وضع مرزنشینان با کشورهای دیگر بهبود پیدا کند و در یک قانون سامان‌یافته تجارت با کشورهای هم‌جوار تحت نظام سازمان‌های مربوطه واردات و صادرات را انجام و اشتغال‌زایی کنند؛ وزیر کشور باید بررسی‌های لازم را در این زمینه داشته باشد.
 
رئیسی افزود: بازارچه‌های مرزی باید ساماندهی و فعال شوند تا از این طریق از قاچاق کالا جلوگیری شود و بتوان در عین حال یک تجارت و شغل سالمی را برای مرزنشینان داشته باشیم.
 
مدیریت آب در خوزستان غلط است
 
وی عنوان کرد: امروز ثبات در بازار یکی از محورهای مهم است که دولت به دنبال ایجاد ثبات در بازار است؛ معتقدیم که ثبات در بازار برای اشتغال‌زایی تولیدکننده، صادرکننده و همه ارکان نظام اقتصادی و کارآفرینان باید شرایط قابل پیش‌بینی باشد که آینده چه می‌شود و ثبات بازار می‌تواند به رونق اقتصادی و تولید کشور کمک کند.
 
رئیس‌جمهور افزود: کارآفرینان و فعالان اقتصادی با این ثبات اقتصادی می‌توانند فعالیت‌های خود را راحت‌تر دنبال کنند؛ بخشی از ظرفیت صنعتی این استان معطل است و به نظرم بخشی از ظرفیت صنعتی استان خوزستان حتماً باید برای ایجاد اشتغال و رونق تولید فعال شود.
 
رئیسی ادامه داد: به مسئولان استان توصیه می‌کنم که فعال کردن واحدهای صنعتی نیمه فعال را در اولویت کاری خود قرار دهند.
 
وی خطاب به مسئولان استان خوزستان گفت: مدیریت آب غلط است که هم در کم‌آبی و هم در پرآبی مشکلات دارید؛ مدیریت آب از ضروریات کشور و به‌ویژه خوزستان است که جزوه مسائل مهم محسوب می‌شود.
 
رئیس‌جمهور تأکید کرد: مشکلات حوزه آب را باید با همکاری خود مردم و عشایر حل کرد و آنها را با مشارکت حداکثری به صحنه بیاورید تا مشکلات مردم در این رابطه کاهش پیدا کند.
انتهای پیام؛
Share/Save/Bookmark