امام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی میرجاوه:
امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت مذاهب هستیم
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۹
کد مطلب: 18746
 
مولوی عبدالرحیم ریگیان پورامام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی میرجاوه، گفت: معنای اتحاد شیعه و سنی، دست برداشتن و کوتاه آمدن از اصول و اعتقادات خویش نیست، بلکه در راستای محورمشترکات به هم نزدیک شوند و برای حفظ و تعالی اسلام با یکدیگر همکاری و همیاری داشته باشند.
مولوی عبدالرحیم ریگیان پورامام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی میرجاوه در گفتگو با خبرنگار لادیز، گفت: معنای اتحاد شیعه و سنی، دست برداشتن و کوتاه آمدن از اصول و اعتقادات خویش نیست، بلکه وحدت یعنی ۲ گروه باید بر محورمشترکات به هم نزدیک شوند و برای حفظ و تعالی اسلام با یکدیگر همکاری و همیاری داشته باشند.

وی افزود: ما ائمه جمعه، جماعت مساجد و مدیران و مدرسین حوزه‌های علمیه اهل سنت استان به طور قاطع و صریح به سران کفروجیره خواران آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب اعلان می‌کنیم که همه‌ ما مسلمانان متحد هستیم؛ ما همه با هم برادریم و اگر کسی کلامی بگوید که باعث تفرقه بین ما مسلمان‌ها شود می دانیم که یا جاهل اند یا از کسانی هستند که می‌خواهند بین مسلمانان اختلاف بیندازند.

مولوی ریگیان پوراذعان کرد : در آیات و روایات متعدد، حفظ وحدت میان مسلمانان از جمله اموری است که مورد توجه قرار گرفته است و همواره مورد اهتمام بزرگان و رهبران مذهبی مسلمانان بوده است به روایت اهل سنت ۱۲ ربیع الاول سالروز ولادت پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) است و اهل تشیع معتقدند که آن حضرت در ۱۷ ربیع الاول متولد شده است و به همین دلیل بین این دو تاریخ را با ابتکار حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده است که این تفکر هوشمندانه امام راحل عامل اصلی وحدت بین تشیع و اهل سنت شد و از آن تاریخ به بعد همه کشورهای اسلامی در این هفته فرهنگ وحدت اسلامی را اشاعه و گسترش می دهند .

وی با اشاره به این مطلب که علما باید در جهت تحکیم وحدت مذاهب از هیچ کوششی مضایقه نکنند،تصریح کرد: مسلمانان امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و همبستگی هستند و امید می‌رود همه مسلمانان به‌خصوص عالمان، فرهیختگان و ملت شریف ایران با تأسی به شیوه وحدت‌آفرین علمای بزرگ، به‌ویژه امام راحل و مقام معظم رهبری، در این مسیر قدم بردارند و از هیچ کوششی برای حفظ اتحاد و انسجام اسلامی دریغ نکنند.

امام جمعه اهل سنت شهرستان مرزی میرجاوه خاطر نشان کرد: اهل سنت، اهل بیت پیامبر(ص)، علی(ع)، فاطمه(س)، حسن(ع) و حسین(ع) و همه صحابه را دوست دارند و سایر امامان در بزرگی و قداست مورد احترام هستند و در شخصیت والای آنان هیچ اختلافی نیست و جزو اولیا‌ءالله می باشند .

وی با بیان این مطلب که سیره زندگی اهل بیت برگرفته از سنت پیامبر وکلام الهی است،تاکید کرد: اهل‌بیت شاگردان مکتب حضرت رسول(ص) هستند و نزول قرآن را دیده‌اند و هر عمل آنها برای اهل سنت الگو و مستند است. قیام امام حسین(ع) در عصری بوده که دین و عدالت به خطر افتاده و خون شهدای بدر و اُحد پایمال شد و یزید اسلام را ضایع کرد. امام حسین (ع) احساس مسئولیت کرد تا با خون خود و فرزندان و یارانش ارزشهای اسلام و سنت پیامبر(ص) حفظ شود .سخنان زیبا و رسای امام حسین(ع) در کربلا با بیعت‌شکنان کوفی هم در مکتب شیعه و هم در مکتب اهل سنت وجود دارد. امام حسین(ع) در کربلا برای جنگ نیامده بود، بنابراین توازن قدرت نبود و ایشان تشخیص داد که به‌جای ذلت و خواری در برابر یزید بایستد و تن به ذلت ندهد.

امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه از مشترکات اهل تسنن و تشیع به علاقه و ارادت به اهل بیت(ع) اشاره کرد و با محدود و جزئی دانستن اختلافات،افزود: امام حسین(ع) الگوی عملی جهان اسلام در مبارزه با استکبار است، اگر ما در عصر امام حسین(ع) زنده بودیم به کمک قیام ایشان می‌آمدیم .

وی با اشاره به رشادت های رزمندگان شیعه و سنی درهشت سال دفاع مقدس یکی از عوامل پیروزی در این جنگ نابرابر را وحدت بین همه اقشار جامعه در زمان جنگ تحمیلی دانست و گفت : ایران وطن ماست و همان‌طور که در هشت سال دفاع مقدس از کشور دفاع کردیم، حال اگر دشمن قصد تعرض به میهن را داشته باشد، همچنان دفاع می‌کنیم محبت بین شیعه و سنی در کشور ما وجود دارد؛ دیدگاه رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور ما را به وحدت نزدیک می‌کند و چنانچه یک قطره خون از بینی برادر شیعه ما خارج شود، ناراحت می‌شویم.

انتهای پیام /
Share/Save/Bookmark