امید برای هیچ؛
گلایمندی معلمان خرید خدمت از بی مهری متولیان امر/ هویت معلمی و حقوق نداریم!
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۴۷
کد مطلب: 19134
 
شماری از معلمان خرید خدمت در سیستان وبلوچستان ضمن گلایه مندی از بی مهری های صورت گرفته در بحث جذب، خواهان پرداخت معوقات و رسیدگی به مشکلاتشان شدند.
به گزارش لادیز؛ به نقل از عصرهامون، تمام هم و غم خود را علیرغم وجود مشقت های زیاد و محرومیت های موجود در نقاط مختلف استان پهناور سیستان وبلوچستان بکار گرفته اند تا در مناطق دورافتاده و روستایی به دانش آموزان علم و سوادآموزی آموزش دهند.

اما "زمانه بسی ناجوانمردانه آنان را همراهی می کند"، این جمله شماری از معلمان خرید خدمت در سیستان وبلوچستان است که معتقدند تلاش شبانه روزی آنها اگر بیشتر از معلمان رسمی و غیره نباشد کمتر از آن هم نیست اما نه حقوق مناسبی دارند و نه بیمه.

طرح به‌کارگیری معلمان خرید خدمتی یا نیرو‌های برون‌سپار از سال ۱۳۹۳ برای تامین معلمان مورد نیاز در مناطق محروم رقم خورد و از آن سال تاکنون معلمان بسیاری به امید پرورش دانش‌آموزان و تامین آینده خود و رسمی شدن در آموزش و پرورش به عنوان معلم مشغول کار هستند.

از بی مهری ها گلایمند هستیم

به اذعان برخی از معلمان خرید خدمت در استان که با تحریریه خبر ما برای پیگیری مطالباتشان ارتباط گرفته اند، این افراد علیرغم تدریس مداوم دانش آموزان به صورت حضوری و مجازی اما امنیت شغلی نداشته و هربار امید به وعده هایی دوخته اند که عملی شدن آن با گذشت 6سال همچنان اجرایی نشده و درگیر و داد وزارت خانه می باشد.

این معلمان ادامه داد: در  بخشنامه‌ای که سال گذشته ابلاغ شد بنا بر آن بود که حقوق معلمان خرید خدمت را بر اساس ۲۴ ساعت در هفته پرداخت کنند که این بخشنامه باعث شد حقوق ما ۵۰ درصد کاهش واکنون به ۲ میلیون تومان در سال تحصیلی جاری (بر مبنای ۲۴ ساعت) برسد، حال با چنین وضعیتی زندگی این قشر از جامعه چگونه باید سپری شود.

 این افراد از عدم پرداخت حقوق نیز گلایه داشته و گفتند: سختی مسیر راه از نبود آب آشامیدنی در برخی از مناطق تا نبود سرویس ایاب و ذهاب، پرداخت هزینه اینترنت به صورت شخصی و سایر موارد از یک سو، و حقوق های معوقه از سوی دیگر باعث گلایمندی ما شده که خواستار رسیدگی هرچه سریعتر متولیان امر به موضوع هستیم.

سیستان و بلوچستان، پرچمدار معلمان ضمن خدمت

در همین راستا چندی پیش نیز اسماعیل حسین زهی، نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی مجلس، در تذکری شفاهی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت:  پرچمدار معلمان ضمن خدمت، استان سیستان و بلوچستان با پنج هزار نیرو است که امید می رود وزارت آموزش و پرورش در تبدیل وضعیت معلمان ضمن خدمت ، حقوق و دستمزدها و همچنین رتبه بندی معلمان اقدام لازم را انجام دهد.

به گفته نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، با کمبود شدید نیرو به ویژه در مناطق محروم و روستایی مواجه هستیم به گونه ای که حدود ۲۰ درصد مدارس استان بعد از گذشت ۷۵ روز از آغاز سال تحصیلی تعطیل هستند و بسیاری از مدارس در این مناطق با جمعیت ۶۰ نفر با یک معلم هستند.

موضوع از طریق ستاد وزارت آموزش و پرورش باید به استان ها ابلاغ شود
 
داوود گلی، سخنگوی آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان پیرامون این موضوع به خبرنگار عصرهامون، گفت: بحث معلمان خرید خدمت موضوعی کاملا کشوری بوده و اقداماتی برای بررسی آن در دستور کار می باشد، که هنوز قطعی نشده است.

وی افزود: طی هفته گذشته شماری از معلمان خرید خدمت به اداره کل آموزش و پرورش برای پیگیری این موضوع مراجعه کردند که نشستی با مدیرکل و شورای معاونین در این رابطه برگزار و توضیحات ارائه شد.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان ادامه داد: اقدام استانی که آموزش و پرورش انجام داده این است که حقوق مهرماه این نیروها را طبق شرایط گذشته پرداخت کرده، اما از آبان ماه به بعد منتظر دستور وزارت خانه هستیم تا مشخص شود که به چه صورت و با چه شرایطی قراردادهای جدید امضا و عملی شود؛ منتظر هستیم تا پس از بررسی و اجماع از سوی وزارت خانه اقدامات لازم را مجددا انجام دهیم.

این مسئول با اشاره به اینکه به شدت پیگیر موضوع به صورت استانی هستیم که هرچه سریعتر وضعیت نیروها مشخص شود، بیان کرد: مکاتبات و پیگیری های متعددی انجام شده و منتظر ابلاغ از طریق ستاد وزارت آموزش و پرورش به استان ها هستیم.
 
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark