تخریب دولت؛ تنها راهکار اصلاح طلبان برای احیا سیاسی/ آینده سیاسی پرابهام اصلاحات نتیجه حمایت از دولت روحانی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ دی ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۱۱
کد مطلب: 19125
 
در حالی جریان اصلاحات همچنان به دلیل حمایت های تمام قد از دولت حسن روحانی در مظان اتهام است که این جریان حمله به دولت سیزدهم و تخریب مجلس را تنها راهکار احیا سیاسی خود می داند.

به گزارش لادیز؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مبهم بودن آینده سیاسی اصلاح طلبان بعد از انتخابات ریاست جمهوری 1400 این روزها حکایت از آن دارد که این جریان هنوز نتوانسته است به سازوکار روشن و مشخصی برای احیا این جریان سیاسی دست پیدا کند.

هزینه های سنگین حمایت از دولت روحانی این حریان را همچنان در مظان اتهام قرار داده است تا جایی که تنها راه احیا سیاسی برای این جریان حمله و تخریب دولت سیزدهم است.

اخبار غیر رسمی از جلسات حزبی و تشکیلاتی این جریان حاکی از آن است که اصلاح طلبان منتظر هستند تا دولت رئیسی در میان راه با وجود انبوهی از مشکلات که میراث دولت قبل است دچار ضعف شده تا از این ره آورد برای حمله به دولت استفاده کرده و حیات سیاسی خود را احیا کنند.

صادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی در گفت و گویی درباره علت انفعال جریان اصللاحات بعد از انتخابات گفته است نتیجه نبود برنامه روشن، طبیعتا «آینده پر از ابهام است».

او تاکید کرده که اصلاح طلبان برای دستیابی به نتیجه اثربخش، باید حداقل در دو حوزه درونی و بیرونی به انسجام برسند.

این اظهارات سخن گوی حزب اعتماد ملی حاکی از آن است که این جریان برنامه جدی برای احیا خودش با استفاده از روش های مرسوم سیاسی ندارد و تنها راهکار آنها حمله به دولت مستقر؛ تخریب و بی اخلاقی های سیاسی است.

حامیان دولت روحانی در تلاش هستند تا در فرصتی مناسب با حمله بر دولت و مجلس سوار بر موج اجتماعی دوباره در عرصه جامعه حضور پیدا کنند.

البته از ابتدای عمر دولت سیزدهم اصلاح طلبان با توسل به این استراتژی، طراحی های متنوعی را برای تحت شعاع قرار دادن عملکرد دولت، انجام دادند.

از جمله اینکه ادعا کردند خرید واکسن های کرونا در دولت قبل انجام شده و این دولت واکسن های خریداری شده را وارد کرده است و یا در موضوع عضویت ایران در شانگهای مدعی شدند که عضویت در پیمان شانگهای در دولت روحانی پیگیری شده و حتی قرارداد سه جانبه سوآپ گازی را امری بی فایده برای کشور قلمداد کردند.

البته این استراتژی در زمینه مذاکرات نیز دنبال شده است؛ اصلاح طلبان در دو جبهه موضوع مذاکرات را نیز مورد حمله قرار دادند نخست اینکه تیم مذاکره کننده جدید توانایی مذاکره ندارد چون زبان دنیا را بلد نیست اما وقتی روشن شد که چرخ های مذاکرات با سیاست دولت سیزدهم در حال چرخیدن است مدعی هستند که این دولت بر اسب برجام سوار است و مذاکرات را پیش می برد.

به نظر می رسد با در نظر گرفتن این شرایط در آینده ای نه چندان دور حملات گسترده تری از سوی اصلاح طلبان و حامیان دولت قبل به دولت سیزدهم و مجلس یازدهم صورت گیرد تا از این طریق مسیر بازگشت به عرصه سیاسی برای این جریان هموار شود.

انتهای پیام/ک

Share/Save/Bookmark