«اُفت تحصیلی» یکی از مظاهر دشمنی رسانه‌ای/ بارگذاری پرهزینه تصاویر مبتذل در نت؛ کوره راه «انحراف تحصیلی»
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۱۹
کد مطلب: 19469
 
مدرس دانشگاه و آسیب‌شناس گفت: جذابیت های جنسی و ایجاد کنجکاوی برای دانش آموزان، به واسطه باب شدن آموزش مجازی دستاویز دشمنان شده برای ضربه زدن و به انحراف کشیدن دانش آموزانی که در سالهای اخیر در المپیادهای دانش آموزی دنیا خوش درخشیده اند که افت تحصیلی یکی از نشانه های آن است.

به گزارش لادیز؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چندی پیش مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود به نکته ای اشاره کردند و فرمودند:« ...دو وسیله در اختیار دشمن هست برای جداکردن مردم از نظام و برای دستکاری کردن فکر مردم و اندیشه مردم. دشمن این دو تا راه را در پیش گرفته است: دشمنی اقتصادی و دشمنی رسانه‌ای...» 

ناگفته پیداست که دشمنی رسانه ای آنقدر وسیع است که در حوزه ها و عرصه های مختلفی قابل تحلیل است. تا جایی که دشمنان در این عرصه حتی به معصومیت کودکان و نوجوانان هم رحم نکرده و در صدد نابودی استعدادهای بی مانند آنها به پلیدترین و شیطانی ترین شیوه ها هستند. 
 
***
بسیاری از خانواده ها که امروزه به خاطر تعطیل شدن مدرسه و آموزش مجازی و سر گرفتن آموزش مجازی فرزندانشان نظر میدهند و نامه می نویسند و اعتراض می کنند و به خاطر بیماری و کرونا معتقدند که باید مدارس تعطیل شود و آموزش به صورت مجازی دنبال شود، اگر بدانند که چه فاجعه ای در انتظار فرزندان آنان است،تا قیام قیامت از عملکرد خود پشیمان خواهند شد. 
 وی اضافه کرد: از طرفی جای تاسف است که رسانه‌های جمعی و آن دسته از رسانه هایی که دامنه ارتباطات گسترده‌ای با مردم دارند، نتوانسته‌اند اُفت تحصیلی را برای مردم و خانواده هایی که دانش‌آموز و دانشجو دارند تبیین کنند. افت تحصیلی و عدم برقراری ارتباط دانش آموز با معلم به ویژه در پایه های پایین تر مانند کلاس اول و دوم و سوم و عدم درک مفاد درسی خود به تنهایی یک معضل بسیار بزرگ و زیربنایی است که جای بحث فراوان دارد. وتا حدودی به صورت سطحی به این معضل پرداخته شده است. گاهی این مسئله از طریق مسئولان وزارت آموزش و پرورش بازگو شده اما نه آنگونه که با تکیه بر اعداد و ارقام بتوانند این معضل را برای خانواده‌ها ملموس و محسوس تبیین کنند؛ ضمن آنکه پرداختن به چنین موضوعی اساساً در حیطه تخصص بنده نیست.
 
 
این مدرس دانشگاه در ادامه اظهاراتش عنوان کرد: با این وجود من می‌خواهم به آن اشاره‌ای گذرا داشته باشم؛ مشکلات جنسی و جنسیتی است که به واسطه برخورداری دانش آموزان از اینترنت و باب شدن آموزش مجازی دستاویز دشمنان شده برای ضربه زدن. اگر راحت تر بگویم مسئله این است که دانش آموز به محض ورود به اینترنت برای جستجوی یک ابهام درسی و رفع آن با دنیایی از تصاویر و ویدئوهای جنسی مواجه می‌شود. یعنی داده هایی که برای گروه های سنی ۲۰ و ۳۰ ساله هم داده هایی نامناسب و مستهجن و مفسد برانگیز محسوب می‌شوند، در اختیار کودکان قرار گرفته است. حالا شما سوال کنید آیا دانش آموزان این پایه ها در امریکا و انگلیس به رغم بی بندوباری هایی که دارند، می توانند به چنین داده ها و تصاویری دست پیدا کنند؟ پاسخ منفی است. 
 
وی متذکر شد: حالا شما تصور کنید یک دانش آموز کلاس سوم چهارم با ورود به اینترنت با تصاویر مستهجن بازیگران خوانندگان و هنرپیشه های پورنو مواجه شود، کاملاً طبیعی است که تمام مفاهیم درسی در ذهن این دانش‌آموز رنگ می بازد و از آنجایی که گروه سنی مورد بحث در سن کنجکاوی قرار دارند، از آن به بعد در اینترنت منتظر دیدن و برخورد و یافتن چنین داده ها و مفاهیمی خواهد ماند که این کنجکاوی را نباید گناه این کودکان به حساب آورد.
 
 
ابهری با بیان اینکه یکی از مظاهر جنگ سرد و جنگ رسانه‌ای که رهبر انقلاب اخیراً به آن اشاره داشتند، این بود که دشمن از دو طریق یعنی دشمنی رسانه‌ای و اقتصادی با ملت ما در افتاده است. چنین مفهوم ومضمونی در سخنرانی اخیر ایشان بیان شد که ما تاثیر آن را در دو سال اخیر که آموزش مجازی به واسطه شیوع کرونا باب شده، بارها دیده ایم و همین بارگذاری تصاویر و کلیپ های جنسی پیرو همین دشمنی ها بارگذاری شده است.
 
وی اضافه کرد: مردم باید بدانند که تهیه هر یک از این ویدئو ها و تصاویر مستهجن برای دشمنان ما هزاران دلار آب خورده است. این تصاویر به صورت اتفاقی در اینترنت جاگذاری و جانمایی نشده اند. این تصاویر با هزینه های نجومی و کمر شکن که دشمنان ما متقبل شده اند، با هدف کور کردن استعداد فرزندان ما جانمایی شده. یعنی دشمن مترصد نشسته و به محض آن که کرونا جهان را درگیر کرد، فوراً با تهیه و جانمایی این تصاویر دام خود را برای استعداد فرزندان ما که در سال‌های اخیر استعدادشان در المپیادهای جهانی درخشیده بود، پهن کردند.
 
 
 
 
این آسیب‌شناس و مدرس دانشگاه در خاتمه اظهاراتش گفت: خانواده‌ها باید با نگاه حساس تری به این قضیه فکر کنند. اگر آینده شومی که دشمن برای فرزندان این آب و خاک تصور کرده کمی عیان و برای مردم ملموس و محسوس شود، خانواده ها به هر وسیله ای شده اجازه ادامه آموزش مجازی را نخواهند داد؛ لذا با این وجود خود خانواده ها باید در امر بازگشایی مدارس و رفع افت تحصیلی کوشا باشند و حتی اگر نشود سعی کنند در مدتی فرزندان آنها با اینترنت سر و کار دارند آنها را کنترل کنند تا به این وسیله فرزندان خود را از دام های شیطانی و سیاه دشمنان محافظت نمایند.
 
 انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark