دم خروس را باور کنیم یا روایت آقای مدیرکل؟
رتبه برتر کیفیت نان در کشور به سیستان‌وبلوچستان اختصاص یافت! / مردم استان اما همچنان ناراضی از نان تولیدی در نانوایی‌ها
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۰۵
کد مطلب: 19964
 
در حالی مدیرکل آرد و غله سیستان‌وبلوچستان از اختصاص رتبه برتر کشوری کیفیت نان به استان خبر داد که طی یک‌سال اخیر بارها مردم این خطه از بی کیفیتی نان گلایه داشته و نان خریداری شده را خوراک دام‌ها کرده‌اند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر هامون، روز گذشته خبری مبنی بر کسب رتبه برتر کشور در ارائه نان با کیفیت توسط محمدرضا سرگزی، مدیرکل آرد و غله سیستان وبلوچستان در برخی از شبکه های اجتماعی منتشر شد که بر پایه آن؛ این استان ضمن کسب بهترین نمره کیفیت در انواع نان های لواش، تافتون، بربری و سنگک، عنوان بالاترین درجه کیفی این حوزه (خیلی خوب) را نیز به خود اختصاص داده است.

در ادامه این خبر آمده است که برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت نان از ماه ها پیش با تشکیل اکیپ های منظم نظارت و بازرسی، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندمها و به تبع آن استحصال آرد مناسب شروع شده که نتیجه مطلوب مدنظر حاصل شده است.

بیان این مطلب از زبان مدیرکل آردوغله سیستان‌وبلوچستان در حالیست که طی یکسال اخیر بارها مردم در اقصی نقاط استان گلایه هایی پیرامون بی کیفیتی نان داشته و گفته اند: علاوه بر نان خریداری شده که احساس درشتی را هنگام مصرف متوجه می شویم، در کیسه های آرد خریداری شده هم سنگ ریزه مشاهده شده است.

در همین راستا در روزهای گذشته علاوه بر این پایگاه خبری، سایر رسانه های استان هم پیرامون این مطالبه مردمی گلایه هایی را منتشر کرده بودند که گواه این ادعا است؛ اگر چه هنگامی که خبرنگار ما برای پیگیری و
صحت و سقم وجود سنگ ریزه‌ در
آرد برخی نانوایی‌ها تماس های مکرر با مدیرکل آرد و غله استان گرفت اما وی به‌جای پاسخ‌گویی خبرنگار را به مصاحبه خود با یکی از رسانه‌های دیگر ارجاع داد.

با وجود تمام گلایه های مردمی پیرامون بی کیفیتی نان در سیستان وبلوچستان اما «سرگزی» به امتیاز کسب شده انواع نان در سخنانش اشاره کرده و گفته: « امتیاز نان لواش ۹۶، تافتون ۹۵/۶، نان بربری ۹۸ و سنگک امتیاز ۹۶/۶ کسب و در مجموع در 2 بخش لواش و سنگک رتبه اول کشوری و در بخش نان بربری و تافتون پس از استان زنجان در رتبه دوم کشوری در سالجاری را کسب کرده است».
 
حال باید دید میزان سنجش کیفیت نان در سطح کلان چه بوده است؟ شاید گزارش‌های ارائه شده از استان به مرکز غیرواقعی بوده و یا شاید نانی که مسئولین امر خریداری کرده با نانی که مردم مصرف می‌کنند فرق داشته و نان مسئولین سفارشی پخت می‌شود.

با این وجود اگر کیفیت نان استان در رتبه برتر کشور قرار دارد پس نباید گلایه‌های مردمی از عدم کیفیت نامناسب نان در این استان به قدری زیاد باشد که مردم آن را خوراک دام ها کنند، قضاوت این موضوع را به عهده شهروندان می‌گذاریم؛ امید که مسئولین امر قبل از ارائه گزارش به سطح کلان کشور بررسی‌های لازم و دقیق را انجام دهند تا خبرهای غیر واقعی که شنیدن آن برای شهروندان خوشایند نیست، مخابره نشود.
 
Share/Save/Bookmark