در راستای آگاهی‌بخشی کودکان و نوجوانان در بستر فضای مجازی؛
پویش کودکان سایبری در سیستان‌ و بلوچستان آغاز به‌‌کار کرد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۲۷
کد مطلب: 19982
 
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: باهدف افزایش آگاهی عمومی در خصوص مخاطرات فضای مجازی برای کودکان سومین پویش کودکان سایبری هم‌زمان با سراسر کشور در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد.
 به گزارش لادیز به نقل از عصرهامون، حسن کیخا رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان در نشست خبری با خبرنگاران با تشریح معرفی و آغاز به کار سومین پویش کودکان سایبری در استان هم‌زمان با سراسر کشور بیان کرد: در عصر تکنولوژی باید تمرکز والدین بر ارتقا سواد رسانه‌ای و همراهی با کودکان باشد.
 
وی افزود: پویش کودکان سایبری طرحی است برای آشنایی خانواده‌ها و فرزندان آن‌ها از آسیب‌های فضای مجازی که قرار است سواد رسانه‌های پدران و مادران را افزایش دهد.
 
کیخا تصریح کرد: این طرح از امروز تا دی‌ماه سال جاری باهدف افزایش آگاهی والدین و فرزندان پیرامون آسیب‌ها و تهدیدات فضای مجازی در حال اجرا است.
 
رئیس پلیس فتا استان تصریح کرد: این پویش باهدف اطلاع‌رسانی به کودکان در مورد نحوه استفاده صحیح از فضای مجازی و کاهش آسیب‌های این فضا در سراسر کشور انجام می‌شود.
 
کیخا ادامه داد: در این پویش به ارتقاء آگاهی اجتماعی در خصوص شیوه صحیح استفاده دانش‌آموزان از فضای مجازی، پیشگیری از آسیب‌های ناشی از استفاده ناصحیح فضای مجازی برای کودکان، افزایش توجه جامعه و رسانه‌ها به موضوع کودکان سایبری و راهکارهای اثربخش برای ایمن‌سازی فرزندان در این فضا پرداخته خواهد شد.
 
وی با اشاره به اینکه امروز در فضای مجازی با کودکان و نوجوانان کنجکاوی مواجه هستیم که مجذوب هیجانات این فضا شده‌اند تأکید کرد: توسعه سواد دیجیتال برای کودکان از سنین پایین بسیار ضروری است و مهم‌تر از هر چیزی به آنها کمک می‌کند تا به دنبال محتوای مناسب در فضای مجازی باشند.
 
رئیس پلیس فتا خاطرنشان کرد: والدین علاوه بر وظیفه نظارتی که بر نحوه استفاده کودکان از این فضا باید داشته باشند نیاز است تا روش استفاده صحیح از فضای مجازی را به فرزندان خود نیز آموزش دهند.

کیخا افزود: کانال پلیس فتا در اپلیکیشن شاد و سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت و در صورت نیاز گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریت‌های سایبری و شماره‌تلفن ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

وی تصریح کرد: پلیس فتا استان با همکاری سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی، خبرنگاران و همچنین با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌های نوین و با استفاده از ظرفیت‌های موجود فرماندهی انتظامی استان سعی در هرچه بهتر برگزارشدن این پویش خواهد داشت.
 
رئیس پلیس فتا استان در توصیه به والدین بیان کرد: باتوجه‌به اینکه کودکان و نوجوانان خیلی سریع فناوری‌های جدید را یاد می‌گیرند و با آن آشنا می‌شوند لازم است تا والدین اطلاعات خود را در مورد فضای مجازی و فناوری‌های جدید به‌روز نگه دارند و بر کودکان خود در فضای مجازی کنترل درست داشته باشند.
 
بیشترین جرائم در زمینه کلاهبرداری‌های مالی است

کیخا همچنین با اشاره به اینکه جرائمی که به حوزه فتا ارجاع داده می‌شود، بیشتر جرائم سایبری است که در بستر فضای مجازی شکل می‌گیرد و پلیس فتا هم موظف است در کوتاه‌ترین زمان ممکن جرائم سایبری را کشف و رسیدگی کند افزود: بیشترین کلاهبرداری از طریق تماس تلفنی به بهانه برنده‌شدن در قرعه‌کشی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود شهروندان به‌هیچ‌وجه تماس‌های ناشناس را پاسخ ندهند و از بیان اطلاعات هویتی و اطلاعات بانکی خود به افراد ناشناس جدا خودداری کنند.

انتهای خبر/
Share/Save/Bookmark