واقعیت ماجرای مرز میرجاوه از زبان معاون فرماندار
از تحصن رانندگان کامیون تا گره گشایی مسئولین ایرانی در کشور همسایه
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۲۵
کد مطلب: 18280
 
پخش فیلمی که به گره گشایی یک مشکل در آن سوی مرزها کمک کرد .
به گزارش لادیز؛ در روزهای اخیر با پخش یک فیلم از آنسوی مرزهای کشورمان که در آن وضعیت بسیار بدی از ترافیک و ازدحام و عدم وجود امکانات بهداشتی و رفاهی در کشور پاکستان را نشان می داد نگرانی های خانواده های رانندگان ایرانی افزایش یافت و طی تماس های تلفنی با مسئولین شهرستان میرجاوه بلافاصله مسئولین در ایران دست بکار شدند و با مقامات محلی کشور پاکستان در مرز میرجاوه در جهت رفع مشکلات رانندگان وارد گفتگو شدند .
محسن ملاشاهی معاون فرمانداری شهرستان میرجاوه در گفتگو با خبرنگار لادیز؛ در رابطه به اعتراضات رانندگان و تماس های مکرر آنها از کشور پاکستان به مسئولین شهرستان میرجاوه گفت : اقدامات به موقع فرمانداری و پایانه مرزی شهرستان میرجاوه از بروز مشکلات بزرگ در مرز میرجاوه جلوگیری کرد. اما مشکلات رانندگان از جایی آغاز شده است که کشور پاکستان بدون ایجاد زیر ساخت های لازم اقدام به بهره برداری از یک باسکول خودروهای سنگین کرده است.


وی افزود: مرز میرجاوه از مهم ترین مرز های بین المللی کشور است که روزانه به طور متوسط 150 الی 200 تریلی و ماشین سنگین در بحث صادرات و واردات مشغول می باشند کشور پاکستان در 4 روز گذشته اقدام به آغاز فعالیت باسکول کرده است  که در گذشته این کشور در بحث باسکول هیچ اقدام سازمان یافته و مدونی نداشته است.


معاون فرمانداری میرجاوه تصریح کرد: از آنجایی که کشور پاکستان به تازگی دست به این اقدام زده است و امکانات و زیر ساخت ضعیفی در این رابطه دارد روزانه فقط تعداد 50 خودروی سنگین و شاید هم کمتر از این مقدار را بتواند باسکول انجام دهد بنابراین با حجم زیادی از خودروهای مراجعه کننده در کشور پاکستان روبرو هستیم و مساله بعدی در این کشور این است که خودروهای ورودی و خروجی به کشور پاکستان را در یک باسکول و در یک لاین باسکول می کنند که خود این مساله باعث رنجش رانندگان و هموطنان ما در آنسوی مرزهای جمهوری اسلامی ایران شده است .

وی خاطر نشان کرد : از آنجایی که امکانات رفاهی و زیر ساختی در کشور پاکستان بسیار پایین است و رانندگان ایرانی در کشور پاکستان اذیت می شوند طی مذاکرات صورت گرفته با مقامات محلی کشور پاکستان مقرر شد خودروهای سنگین که در بحث صادرات فعالیت می کنند با توجه به ظرفیت تنها باسکول این کشور از ایران خارج شوند و کشور ما هم روند صادرات را به ناچار از بیش از یکصد خودرو در روز به میزان 50 درصد کاهش دهد تا ترافیک خودرویی و ازدحام رانندگان در آن سوی مرز ها پیش نیایید و از هرگونه اتفاق غیر مترقبه جلوگیری شود .

ملاشاهی ضمن بیان این مطلب که به مقامات پاکستانی تاکید شده است که در جهت رفع این معضل در کمترین زمان ممکن تلاش کنند،اذعان کرد: مسئولین محلی کشور پاکستان در رابطه با راه اندازی باسکول دوم در این کشور قول مساعد داده اند که امیدواریم هرچه زودتر این امر محقق یابد .

انتهای پیام /
Share/Save/Bookmark