گامی دیگر در مسیر راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه/اختصاص 380 هکتار زمین در نقطه صفر مرزی
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۴۱
کد مطلب: 16247
 
چندین سال است که تعلل در عملیاتی شدن ایجاد منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه،راه اندازی آن را به تعویق انداخته است.
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛قانون ایجاد مناطق جدید ویژه اقتصادی در تاریخ 28 آذرماه 1389 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در تاریخ 15 دی‌ماه 1389 نیز به تایید شورای نگهبان رسید. این قانون مشتمل بر یک ماده واحده به دولت اجازه می‌داد تا چندین استان که سیستان و بلوچستان هم یکی از این استان‌ها بود منطقه ویژه اقتصادی ایجاد کند.
راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه باعث ایجاد اشتغال، حاکمیت فرهنگ کار و پیشگیری از مشاغل کاذب در منطقه خواهد شد و اقتصاد استان را رونق می بخشد.
سرمایه گذاری مشترک بازرگانان ایرانی و پاکستانی، افزایش تبادل کالا، جذب سرمایه گذاری خارجی، ایجاد اشتغال پایدار و بهبود وضعیت اقتصادی مردم از جمله مزایای راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی در میرجاوه است.
اگرچه اقداماتی در راستای استقرار منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه در سال های گذشته انجام گرفت اما تعلل در عملیاتی شدن ایجاد منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه،راه اندازی آن را به تعویق انداخته است.
سال گذشته رییس اتاق بازرگانی استان پس از بازدید از مرز برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه اعلام آمادگی کرده و پیگیری کارهای مربوط به راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی به عهده اتاق بازرگانی گذاشته شد اما تاکنون اقدام مثبتی برای استقرار این منطقه ویژه اقتصادی انجام گرفت.
 استاندار سیستان و بلوچستان در نشست با مدیرعامل شرکت توسعه منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه، منطقه مرزی میرجاوه را فوق استراتژیک عنوان کرده و گفته است که اجرای منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه که تاکنون معطل مانده باید در کوتاهترین زمان اجرایی شود و به نحوی اجرا شود که استاندارد جهانی پیدا کند.

 احمدعلی موهبتی بیان کرده است که منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه سالهاست که معطل مانده که موانع پیش روی آن را پیگیری کردم و ان شاء الله در روزهای آینده زمین آن واگذار می شود و تیم اقتصادی استانداری باید موانع پیش روی این طرح ها را برای پیگیری در وزارتخانه ها به وی ارائه دهند و از سرمایه گذاران حمایت کنند و در هر جا مشکل و مانعی وجود داشته باشد جهت رفع آن تلاش شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خطاب به مدیرعامل شرکت توسعه منطقه اقتصادی میرجاوه و مدیر اتاق بازرگانی استان گفته است که  تعهداتی که این شرکت بر عهده دارد باید تمام و کمال انجام دهد و این باور را برای سرمایه‌گذار به وجود بیاورد که در صورت سرمایه‌گذاری هیچ مشکلی نخواهد داشت و به سود لازم و ایجاد اشتغال مورد نظر خواهد رسید.

وی ادامه داد: این شرکت مکلف به تامین کلیه زیرساخت های لازم از جمله آب، برق، جاده و ... است و باید شرایطی فراهم شود که سرمایه‌گذاران در وهله اول سود ببرند و بعد از آن شرکت توسعه منطقه اقتصادی و سهامداران از سود بهره مند شود.

معاون اموراقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان نیز اذعان کرده است که منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه در مرحله ثبت در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور قرار گرفت و بعد از ثبت، برای این منطقه سرمایه گذار تایید می شود و امیدواریم شاهد رونق تجارت در این منطقه مرزی باشیم.
نورا افزوده است که یکی از شرکت های وابسته به اتاق بازرگانی استان بعنوان سرمایه گذار مسئول ثبت و پیگیری منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه است و  380 هکتار زمین درنقطه صفر مرزی میرجاوه برای این منطقه ویژه اقتصادی در نظرگرفته شده است.
Share/Save/Bookmark