نماینده مردم خاش، میرجاوه و نصرت آباد عنوان کرد؛
مرز فرصتی منحصربفرد برای ارزآوری و توسعه اقتصادی/فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی باید از مدارس آغاز شود
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۸
کد مطلب: 16850
 
نماینده مردم خاش، میرجاوه و نصرت آباد در مجلس گفت: مرزها فرصتی منحصربفرد برای ارزآوری ،توسعه اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی است و قوای سه گانه باید از این فرصت برای تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کنند.
علی کُرد در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: اهمیت اقتصاد مقاومتی تا جایی است که رهبر انقلاب همواره بر این مهم تاکید دارند و بیانات اخیر ایشان نیز درباره اقتصاد مقاومتی دلیل دیگری بر اهمیت این موضوع و توصیه های ایشان درباره اقتصادمقاومتی راهنمای قوای سه گانه است.
وی افزود: کشور ما دارای تنوع آب و هوایی منحصربفرد ، ذخایر و معادن مختلف و پتانسیل ها و ظرفیت های کشاورزی و دامداری، صنعت گردشگری و نیروی انسانی خبره و کارشناس است و بستر تحقق اقتصادمقامتی با وجود این ظرفیت های منحصربفرد در خشکی و دریا مهیاست ،باید از این فرصت ها استفاده کرد و قوای سه گانه باید به طور ویژه به تحقق اقتصاد مقاومتی بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: مرزها فرصتی منحصربفرد برای ارزآوری ،توسعه اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی است و طبق تاکیدات رهبر معظم انقلاب، قوای سه گانه باید از این فرصت ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی ، دور زدن تحریم ها و مقابله با جنگ اقتصادی دشمنان استفاده کنند.
کُرد با اشاره به ظرفیت های مختلف کشور برای تحقق اقتصادمقاومتی، تاکید کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی با فعالیت کارگاه ها، کارخانجات، صنایع تبدیلی ،عرضه و صادرات تولیدات ملی و برنامه های کاربردی در بخش های مهم کشاورزی، دامداری و غیره میسر می شود.
نماینده مردم خاش، میرجاوه و نصرت آباد اذعان کرد:اجرای سیاست های کشت و الگو پردازی در بخش کشاورزی و خرید تضمینی و بیمه محصولات کشاورزی، کمک های بلاعوض به کشاورزان و ایجاد برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در این بخش، آبیاری نوین و پرهیز از استفاده از شیوه های قدیمی آبیاری برای صرفه جویی در مصرف آب ، سبب رونق بخش کشاورزی خواهد شد.
وی تصریح کرد:سرمایه گذاری صحیح در بخش دام و طیور، ایجاد مرغداری های نوین به خصوص در مناطق سردسیر و با آب و هوای مناسب، پرورش دام سبک و سنگین و حمایت از دامداران با تامین علوفه رایگان و غنی کردن مراتع به توسعه این بخش کمک شایانی می کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه آموزش اقتصاد مقاومتی باید از سطح مدارس، آغاز شود، ادامه داد: ایجاد تغییرات در سیستم آموزشی می تواند به تبیین و نهادینه سازی اقتصاد مقاومتی کمک زیادی کند چرا که اکنون تمام دروس به صورت تئوری و علوم انسانی است و توجه کمتری به بخش های فنی و هنرستان ها صورت گرفته است بنابراین با کمبود نیروی متخصص ماهر روبرو هستیم و باید در جهت تربیت نیروهای ماهر و متخصص در بخش فنی تلاش کنیم.
وی افزود: تلاش هایی برای اجرای اقتصاد مقاومتی در سیستان و بلوچستان انجام شده ، صادرات انواع کالا از طریق مرزهای استان از جمله مرز میرجاوه، فعالیت گلخانه ها، گسترش صنایع تبدیلی و تولیدی در شهرهای مختلف استان از جمله قدم هایی است که برای اجرای اقتصاد مقاومتی برداشته شده است اما به دلیل کمبود اعتبارات و نبود زیر ساخت های لازم ،این استان پیشرفت کمتری در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی نسبت به سایر استان ها داشته است.
وی با بیان اینکه فرهنگ اقتصاد مقاومتی در کشور به درستی تبیین نشده است، خاطرنشان کرد: همه اقشارجامعه باید فرهنگ اقتصاد مقاومتی آشنا شوند و با توجه به وجود خشکسالی های گسترده در کشور و تحریم های ظالمانه باید سیاست های اقتصاد مقاومتی را به طور جدی در کشور پیاده کنیم و تمام استعدادهای بالقوه کشور در همه بخش ها را به صورت بالفعل دربیاوریم.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان جز استان های کمترتوسعه یافته کشور محسوب می شود اما محروم از ظرفیت و استعداد نیست و پتانسیل های زیادی در بخش های مختلف دارد که بالفعل و اجرایی نشده است و لازم است تا ضمن تقویت استعدادها و زیرساخت های ریلی، زمینی، هوایی استان، زمینه را بری تحقق کامل اقتصاد مقاومتی در استان فراهم کنیم.



انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark