رئیس مرکز بهداشت میرجاوه؛
پلمب دو قنادی و دو کارگاه شیرینیپزی در میرجاوه به دلیل تخلفات بهداشتی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۰۷:۳۰
کد مطلب: 20801
در آستانه ماه مبارک رمضان و با هدف تأمین سلامت مواد غذایی مصرفی روزهداران، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان میرجاوه بهطور جدی در حال اجراست و تاکنون منجر به پلمب دو قنادی و دو کارگاه شیرینیپزی به دلیل عدم رفع نواقص بهداشتی شده است.
به گزارش پایگله تحلیلی لادیز،حامد کیخایی در گفتگو با خبرنگار لادیز بیان کرد:بازرسان سلامت محیط و کار این مرکز، با همکاری پلیس اماکن، اقدام به پلمب دو کارگاه شیرینیپزی و دو قنادی کردند.
وی افزود:این اقدام بر اساس ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و دستور مستقیم دادستان محترم شهرستان انجام شده است ضمنا یک تن مواد اولیه قنادی فاقد شرایط مصرف انسانی در حضور مقام قضایی معدوم گردید.
کیخایی خاطرنشان کرد:بازرسان این مرکز در دو شیفت صبح و عصر بهصورت مستمر واحدهای تولیدی و عرضهکننده مواد غذایی را مورد بازرسی قرار میدهند.
رئیس مرکز بهداشت میرجاوه در پایان گفت: بازرسان بهداشت محیط بهصورت فعال در حال بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این بخش هستند تا از رعایت استانداردهای بهداشتی اطمینان حاصل کنند. وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی یا فعالیتهای غیرمجاز، مراتب را از طریق شماره ۱۹۰ گزارش دهند.
انتهای خبر/