گزارش تسنیم نان متخلفان را آجر کرد
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۵۵
کد مطلب: 21028
بعد از گلایه مردم زهک درباره کیفیت پایین نان و صفهای طولانی در نانواییها، وعده فرماندار برای نظارتهای مستمر، تشدید بازرسی و نظارت بر عملکرد خبازیها توسط کارگروه آرد و نان زهک در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش پایگاه تحلیلی لادیز به نقل از خبرگزاری تسنیم، پیرو انتشار گزارش تسنیم در تاریخ 14 اردیبهشتماه با عنوان "وقتی مردم زهک برای نان هم در صف تحقیر میشوند + فیلم" با موضوع گلایههای مردم زهک در خصوص پایین بودن کیفیت نان و صفهای طولانی نانواییها و وعده فرماندار جدید شهرستان در خصوص نظارتهای مستمر بر فعالیت نانواییها در راستای بهبود کیفیت نان و برخورد با متخلفان، تشدید بازرسی و نظارت بر عملکرد خبازیها توسط کارگروه آرد و نان زهک در دستور کار قرار گرفت.
گشت مشترک که با حضور بخشدار، نماینده دادستان، نمایندگان ادارات غله، شبکه بهداشت، جهاد کشاورزی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اماکن نیروی انتظامی و اداره تعزیرات انجام شد، با هدف بررسی وضعیت واحدهای خبازی و نظارت بر عملکرد آنها در زمینه تولید نان با کیفیت و رعایت استانداردهای بهداشتی، از نانواییهای سطح شهرستان زهک بازدید به عمل آورد.
در جریان این بازرسیها، ضمن بررسی دقیق وضعیت کیفی نانهای تولیدی، رعایت نکات بهداشتی و انطباق با ضوابط و مقررات مربوطه، به تعدادی از نانواییها که در زمینه کیفیت نان و رعایت بهداشت کوتاهی کرده بودند، تذکرات لازم ابلاغ و مهلت مشخصی برای رفع نواقص تعیین شد.
در همین حال، از تعدادی از واحدهای خبازی که در زمینه تولید نان با کیفیت، رعایت بهداشت و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان عملکرد قابل قبولی داشتند، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی قدردانی شد.
فرماندار شهرستان زهک با تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر عملکرد نانواییها، اظهار داشت: نان به عنوان اصلیترین قوت غالب مردم، از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید با نظارت دقیق و مستمر، از تولید و عرضه نان باکیفیت و بهداشتی به شهروندان اطمینان حاصل شود.
وی همچنین بر برخورد قاطع با متخلفان و سودجویان در این حوزه تاکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به مراجع ذیصلاح گزارش دهند.
بنا بر تاکید فرماندار زهک، این نظارتها به صورت مستمر و دورهای در سطح شهرستان زهک ادامه خواهد داشت و هدف از آن، ارتقای کیفیت نان، رعایت بهداشت و جلب رضایت شهروندان است.
ضمن تقدیر از فرماندار و کارگروه آرد و نان شهرستان بابت حسن توجه به گلایههای مردمی، خبرگزاری تسنیم رصد میدانی عرضه نان در این شهرستان را تا رسیدن به شرایط مطلوب دنبال میکند.