گزارش لادیز از چشم انتظاری مردم میرجاوه برای راه اندازی بازارچه مرزی
بازارچه مرزی میرجاوه فرصتی اقتصادی یا آرزوی دست نیافتنی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۴
کد مطلب: 2796
 
مردم و مسئولین شهرستان میرجاوه سالیان درازی چشم انتظار راه اندازی بازار پر رونق در این شهر می باشند آیا با بازدید و بررسی مسولین استانی و کشوری بزودی این انتظار به پایان میرسد ؟
بدوکی
بدوکی
به گزارش پایگاه خبری لادیز؛ گمرگ مرزی شهرستان میرجاوه یکی از مهمترین مبادی ورودی و خروجی رسمی سیستان و بلوچستان است که فعالیت های گسترده ای در زمینه صادرات و واردات کالا دارد.
علاوه بر مردم بومی تجار و بازرگانان ایرانی و غیر ایرانی از طریق مرز میرجاوه به امرار معاش می پردازند، به جز حضور بازرگانان و شرکت های بازرگانی جمعیت کثیری از مردم این شهرستان به فعالیت کوله باری در مرز مشغول می باشند، روزانه چند صد تن کالا اعم از میوه جات ، برنج ، چای و مواد غذایی به وسیله وانت بارها به سمت مرکز استان ارسال می شود .
جابجایی کالاهای وارداتی با خودروهای سبک محاسن و معایبی را در پی دارد، از جمله این محاسن می توان به سهیم بودن تعداد افراد بیشتری در جابجایی این کالا ها و ایجاد اشتغال برای آنها اشاره کرد .
از معایب آن هم ایجاد ترافیک شدید بین جاده ای که برای مسافران، پلیس و نیرو های انتظامی مشکلاتی را به همراه دارد، در چند روز اخیر اکثر قریب به اتفاق مسافرین از توقف بیش از نیم ساعت در پاسگاه خانمحمد چاه به دلیل ترافیک بیش از حد وانت بارها و گره خوردن ترافیک شکایت داشتند .
از طرفی رانندگان هم زیاد از این وضعیت راضی نیستند و طبق قانون کالا وارداتی مجوز حمل و خرید و فروش در شهرستان میرجاوه را دارد، بعد از عبور از حوزه استحفاضی شهرستان میرجاوه بار این خودرو ها به عنوان کالای قاچاق محسوب می شود و حمل آن عواقبی را برای آنها در پی دارد.
در حال حاضر نیمی از اجناسی که در بازار رسولی شهرستان زاهدان به فروش می رسد، از طریق مرز میرجاوه وارد این بازار شده است و این موضوع هیچ کمکی به اقتصاد شهرستان میرجاوه نداشته است .
ایرج حسینی صدر آبادی معاون حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی کشوردر بازدید از بازارچه مرزی میرجاوه اظهار کرد : در راستای توسعه فعالیتهای اقتصادی سالم و آنچه که به اشتغال مفید و قانونمند کمک می کند در شهرستان میرجاوه را انجام خواهیم داد.
وی افزود طی بازدیدانجام شده موارد منعکس شده از سوی فرماندار شهرستان میرجاوه و سایرمسائلی که مورد بررسی قرار گرفته است به مرکز ارجاع و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ خواهد شد .
 مدیر کل تعزیرات حکومتی استان در این بازدید گفت :این طرح در راستای کمک به معیشت مردم منطقه اجرا شده است و کوله باران و حمل کننده های کالا های وارداتی فقط مجاز به حمل کالاهایی می باشند که قانون از طریق وزارت صنعت و معدن وتجارت مشخص کرده است.
 
مرتضی مدنی فدکی خاطر نشان کرد : افرادی که مبادرت به جابجایی کالا از شهرستان میرجاوه به زاهدان را دارند، در تمامی مراحل جابجایی کالا ها مدارک مورد نیاز و مربوط به این اجناس را به همراه خودشان داشته باشند تا از بروز مشکلاتی از قبیل توقیف کالا جلوگیری شود .
 
گفتنی است شهروندان و مسئولین شهرستان میرجاوه خواستار ایجاد بازار با ثبات اقتصادی و پایدار در شهرستان میرجاوه می باشند .
 

 

 

 
انتهای پیام /
Share/Save/Bookmark